Odp: Książki i filmy
emilia_s292 napisał/a:Właśnie czytam "Weronika postanawia umrzeć"
oglądałam ten film! Coś wspanialego, nie wiem tylko czy książka nie lepsza, bo zwykle tak jest
dla mnie książka była nuuuuuuuuuuuudnaaaaa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
emilia_s292 napisał/a:Właśnie czytam "Weronika postanawia umrzeć"
oglądałam ten film! Coś wspanialego, nie wiem tylko czy książka nie lepsza, bo zwykle tak jest
dla mnie książka była nuuuuuuuuuuuudnaaaaa
Justyna jakbyś chciała to mogę ci pożyczyć tę książkę "Bez mojej zgody". Już obejrzałam film i przeczytałam. Film i książka maja inne zakończenie. To smutna opowieść ale i wzruszająca.
a ja nie przeczytałam, zupełnie nie dla mnie...
poddałam się po kilkunastu stronach
Emilka, chętnie się zgłoszę po ksiażkę (mozemy zorganizować wymienialnię książek) ![]()
najpierw jednak mam:
1. Niezwykła podróż Pomponiusza Flatusa
2. Wtajemniczenia
3. Nowe przygody Mikołajka ![]()
A mogłabyś mi chociaż troche napisać o czym te książki są ( Mikołajka czytałam).
Możesz napisać mi w prywatnej wiadomości adres to w poniedziałek bym ci wysłała.
A mogłabyś mi chociaż troche napisać o czym te książki są ( Mikołajka czytałam).
Możesz napisać mi w prywatnej wiadomości adres to w poniedziałek bym ci wysłała.
pw. ![]()
Specjalnie z okazji ukazania się wydania specjalnego filmu mamy dla Was konkurs, w którym do wygrania są dvd "Zakochana złośnica", ufundowane przez firmę CD Projekt.
Aby wziąć udział w losowaniu wystarczy odpowiedzieć na pytanie.
Lubie filmy polskie i obyczajowe, a z książek, to przygodowe.
Ja jestem obecnie na etapie "Zmierzchu" - czytam już czwartą część sagi i powiem Wam, że nie wyobrażam sobie co ze sobą zrobię jak skończę... Namówiła mnie koleżanka, bo ja nie lubię niczego sf, żadnych nierealnych historii, żadnych wampirów itd itp (ani filmów, ani książek). I jestem pod urokiem, bo książka to głównie motyw romansu - co prawda z wampirem, ale to piękna opowieść o uczuciu, o zmaganiu się człowieka, o pragnieniach, rozsądku, braku rozsądku... jako, że książki mają dużą ilość stron, czytam i czytam i czuję, że to taki mój drugi świat, do którego wracam codziennie wieczorem... pusto będzie mi bez tych bohaterów ![]()
ha ha ha - miałam to samo i wiesz co zrobiłam... skończyłam i zaczęłam od początku ![]()
czytałyście coś Pilipiuka?? właśnie wygrałam Jego książki ![]()
Ja nic jego nie czytałam....Teraz czytam kolejną książkę Coelhio.
ha ha ha - miałam to samo i wiesz co zrobiłam... skończyłam i zaczęłam od początku
taaak, to jest jakaś rada! poza tym dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie opętała powieść niby dla nastolatek, hihi
oj opętała po uszy, szczera prawda... jest dla mnie jak narkotyk, taka prywatna odmiana heroiny - hi hi hi
teraz czytam "Pamiętniki Wampirów", również niezła ![]()
Ostatnio edytowany przez pinkmause (2010-02-16 16:27:20)
Drogie czytelniczki: niebawem otwieramy nowy dział w rubryce Chwila relaksu: kącik literacki, który będzie prowadzić doktor nauk humanistycznych. Liczymy jednak na Wasze pomysły i sugestie, co chciałybyście, aby znalazło się w tym dziale. Myślimy o utworzeniu listy bestsellerów a także wybrane pozycje z księgarń internetowych.
Drogie czytelniczki: niebawem otwieramy nowy dział w rubryce Chwila relaksu: kącik literacki, który będzie prowadzić doktor nauk humanistycznych. Liczymy jednak na Wasze pomysły i sugestie, co chciałybyście, aby znalazło się w tym dziale. Myślimy o utworzeniu listy bestsellerów a także wybrane pozycje z księgarń internetowych.
Wspaniały pomysł
Myślę, że recenzje czytelników byłyby ciekawe, w celu polecenia książki, która się nam szczególnie spodobała
lub nie ![]()
O super!!!!Tak recenzje to dobry pomysł.
może wymiana przeczytanych książek... ![]()
Ja jestem obecnie na etapie "Zmierzchu" - czytam już czwartą część sagi i powiem Wam, że nie wyobrażam sobie co ze sobą zrobię jak skończę... Namówiła mnie koleżanka, bo ja nie lubię niczego sf, żadnych nierealnych historii, żadnych wampirów itd itp (ani filmów, ani książek). I jestem pod urokiem, bo książka to głównie motyw romansu - co prawda z wampirem, ale to piękna opowieść o uczuciu, o zmaganiu się człowieka, o pragnieniach, rozsądku, braku rozsądku... jako, że książki mają dużą ilość stron, czytam i czytam i czuję, że to taki mój drugi świat, do którego wracam codziennie wieczorem... pusto będzie mi bez tych bohaterów
Ja biore sie za '' Intruza '' Mayer i nie wiem czy przypadnie mi do gustu po książkach o wampirach! Ja byłam zachwycona '' Zmierzchem''!
Ja po raz setny czytam "Mgły Avalonu" Marion Zimmer Bradley, wspaniała książka ![]()
A ja "Szpetni czterdziestoletni" Osieckiej ![]()
Ja biore sie za '' Intruza '' Mayer i nie wiem czy przypadnie mi do gustu po książkach o wampirach! Ja byłam zachwycona '' Zmierzchem''!
Bardzo jestem ciekawa opinii na temat TEJ ksiiążki
Właśnie - czekamy ![]()
a mi jakoś żadne ksiązki nie podchodzą .... jakoś nie mam na nic ochoty
może przesilenie ...? czy w ogóle nie lubisz czytać?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź