26

Odp: Świąteczny wątek

ja zawsze sprawdzam paragon i ceny jak nabijają na kasę.różne dzieci się dzieję - czasem specjalnie, a czasem po prostu z ludzkiej natury czy ze zmęczenia jakiś błąd wychodzi  - nie zaszkodzi sprawdzić

27

mi to sie wydaje ze specjalnie ... jeden sie zorientuje a drugi ... nie

28

czasem tak bywa... ale wolę z góry założyć, że ludzie są dobrzy z wyjątkami niż na odwrót... naiwnie, co?

29

dobra metoda, szkoda tylko, że można się bardzo rozczarować.

30

Ja też zawsze zakładam,że ludzie są dobrzy

31

ja również staram się w to wierzyć ... ale np. kiedyś pani mi nie nabiła 2 rzeczy - miałam trzy takie same i nabiła tylko jedna ... powiedziałam jej bo dizwnie mała kwota wyszła więc się zorientowałam że coś nie tak... ale mi dziękowała, az mi się miło zrobiło, pomimo że mogłam odejść i mieć ok. 60zł więcej w kieszeni...

32

Ja tez jestem z siebie dumna, gdy zachowam się uczciwie i nie połakomię się na kasę.

33

a mi kiedyś facet nie miał wydać dwóch złotych ... i mowię OK niech będzie ....
Później za jakiś czas kupuję a on znowu nie ma 2zł - i do niego mówię tak - to ja jak rozmienię to wrócę
Mojej kumpeli np. 1zł nie wydaje - bo niby nie ma - i to juz nie jest fair moim zdaniem, bo przegina

34

asiula83 napisał/a:

a mi kiedyś facet nie miał wydać dwóch złotych ... i mowię OK niech będzie ....
Później za jakiś czas kupuję a on znowu nie ma 2zł - i do niego mówię tak - to ja jak rozmienię to wrócę
Mojej kumpeli np. 1zł nie wydaje - bo niby nie ma - i to juz nie jest fair moim zdaniem, bo przegina

to mnie wkurza - czasem stojąc w kolejce słyszę, jak kasjer każdemu mówi że nie ma wydać, a to kilka groszy a to 0,50zł... i wtedy jak podchodzę to twardo mówię, że NIE zgadzam się i co? wyciąga z kasy i mi daje .....

35

kasjer sobie zlicza takie groszę niewydane i niezła sumka mu na czysto wychodzi

36

tylko to już nie grosze tylko złotówki wink to zamiast 38zł to niech da 40 ... i byłoby bez kłopotu

37

nieładnie, nieładnie, ciuś ciuś

38

jej, w piątek widziałam pięknie ubraną choinkę! na różowo i fioletowo, po prost cudo!

39

ciekawe kolory - taki mniej standardowy wybór, prawda?

40

Ja nie lubię takich monochromatycznych. Wolę urozmaicone...

41

ja różnie - zmienia mi się gust z każdym rokiem. No cóż, kobieta zmienną jest ...

42

Przy dzieciach nie da sie inaczej - musi byc pstrokata smile

43

a.filipowska napisał/a:

ja różnie - zmienia mi się gust z każdym rokiem. No cóż, kobieta zmienną jest ...

to tak jak ja - co roku inaczej
raz w zabawki słomiane, raz miałam tylko w granatowe bombki takie duże - w prezencie dostałam, raz w pierniki, innym razem w cukierki smile
a czasem na pstrokato smile

konkursik - wrzucam tu, bo tematycznie pasuje http://www.magdalena24.pl/shop.php?a=news&id=8

44

mi sie strasznie podobają dwukolorowe np.- czerwono złota, albo srebrno-niebieska

45

ja mam złoto -  niebieską, u syna stoi i nie zmieniam

46

Juz ubrałaś???

47

nie, tylko piszę, że zawsze stawiam u syna

48

Domysliłam sie !
To tylko w handlu już są święta... smile

49

U córci tez ubieram na niebiesko-złoto!!!

50

kurcze heheheh ja też u dziewczynek mam złoto niebieską !!!
a u mnie w tym roku hmmmmmm nie ma pojęcia na kolorowo , albo fiolecie jakiś się wkradnie , nie wiem z resztą pewnie dużo ozdób mi zostanie nie sprzedanych ,to coś się wmyśli wink