Temat: Firanki
Od zawsze lubiłam nowe firanki, upinanie zasłon itp. Oststnio moja przyjaciółka stwierdziła, że najpiękniej prezentują się wnętrza bez firan. Jakoś do mnie to nie przemawia. Macie może swoje przemyślenia na ten temat?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Od zawsze lubiłam nowe firanki, upinanie zasłon itp. Oststnio moja przyjaciółka stwierdziła, że najpiękniej prezentują się wnętrza bez firan. Jakoś do mnie to nie przemawia. Macie może swoje przemyślenia na ten temat?
Też słyszałam, że firanki sa już niemodne, ale np dla mnie w domu musza byc firanki by było tak.. domowo...
jeśli firanki to tylko takie typu mgiełka ![]()
Stoję właśnie przed problemem doboru firanki i zasłony. Podobają mi się "makarony" ale boję się przesytu. Nawet nie mam pomysłu na kolor, chociaż skłaniam się ku kremowej bieli.
cześć dziewczyny mam pytanie czy jak wstawie zdjęcie mniej więcej pokoju to dobierzecie mi jakas fajna firane i zaslonki?:D:D
Postaramy sie ![]()
Ja mam niestety firany ale bardzo podobają mi się żaluzje dekoracyjne
A ja maże o zrobieniu dla siebie na szydełku, ale na razie nie mam na to czasu.
Moi sasiedzi nei maja firan tylko wiecznie spuszczone rolety , takie cienkie, przeswitujace, kolorowe. Osobiscie nie podoba mi sie to, uwielbiam kupowac firanki do pokoju synka - takie bajkowe, kolorowe ![]()
Ja też kiedyś miałam dylemat, jak się przeprowadziłam do narzeczonego, który nie ma firanek tylko rolety w kolorze jasnego beżu. Ale teraz sobie nie wyobrażam firanek, jakie są zalety rolety?
- pokój jest większy
- na parapecie poustawiałam ładne drobiazgi, świeczki itp
- nie trzeba prać
Jak nie zapomnę wyślę Wam fotki, naprawdę mimo wszystko jest bardzo przytulnie!
ja mam zasłony w kolorze ecru: )
bez firanek
W tym przypadku nie kieruję się modą ...))
Podobają mi się eleganckie firanki bo ak by nie patrzeć są dekoracją pomieszczenia
zwłaszcza jeśli zostały w ciekawy sposób upięte .
Zresztą co tu kryć mam słabość do kupowania firan i uwielbiam takie zakupy .
A kto się pokusi dobrać firanki do mojego wnętrza?
Ja mam zasłonki pomarańczowe i zielone...często zmieniam ich upięcie i super to wygląda.Nie mam firan tylko rolety pomarańczowe.Wydaje mi się,że z zasłonkami to pomieszczenie jest cieplejsze,przytulniejsze..tak jak z dywanem...
A kto się pokusi dobrać firanki do mojego wnętrza?
Może warto zasięgnąć porady jakiegoś fachowego eksperta
u mnie są firany i zasłony
jakoś nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.
a co myślicie o roletach do pokoju?
Ja mam rolety w każdym pokoju.
ja mam w domu firanki. Moj ma firanki i rolety
a ja firanek nie mam, tylko roletki bambusowe
ja mam tylko rolety:)
firanki wolę nie zakładać ze względu na kota i jego skoczność:P
ale podobają mi się finezyjnie upięte zasłonki
macie może w domu lub może widzieliście u kogoś firanki typu " makaron"? .
Właśnie zastanawiam się nad zakupem takich
ja mam - i jestem bardzo zadowolona - pasuje mi do wnętrza i ogólnie wygląda ciekawie ![]()
ja mam kródką firaneczke
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź