Odp: zapachy
Ja lubię pomarańcze,cytrynki,konwalię...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja lubię pomarańcze,cytrynki,konwalię...
Ja korzystam z różnych podgrzewaczy z zapachami. A świeczniki robię sobie na szydełku. niestety nie można zbytnio poszaleć, względy bezpieczeństwa.
Ja korzystam z różnych podgrzewaczy z zapachami. A świeczniki robię sobie na szydełku. niestety nie można zbytnio poszaleć, względy bezpieczeństwa.
na szydełku .... to masz talent, chociaz mnie kiedyś ciocia tez uczyła machac tym drucikiem i 1 serwetkę mam
schowana na pamiątkę, ale juz jakieś ozdoby robić .... wow podziwiam, weź wstaw zdjecie swoich pięknych ozdób zrobionych na szydełku, bo strasznie mi sie podobaja
http://www.2future.pl/Produkt/320/wydrazarka_do_swiec
to cos dla PINkMAUSE i innych fanek świec. całkiem pomysłowe
Dalej przeglądajac ta stronę znalazłam takie os:
Wyobraź sobie sytuację: jesteś w biurze, szóstą godzinę z rzędu. Jest duszno, nawet pomimo włączonej klimatyzacji. Do końca blisko dwie, długie godziny. Wbrew pozorom to nie opis naszego dnia w pracy. Zastanów się ile razy w takich przez głowę przechodzi Ci myśl o orzeźwieniu, zakończeniu tej męczarni, które znacznie wpłynąłby na Ciebie i Twoją wydajność?
Aroma kaktus odświeża powietrze relaksacyjnym i przyjemnym, nie tylko dla nosa, ale i ca�ego ciała, zapachem olejków. Ze względu na swoje gabaryty jest poręczny, dzięki czemu nadaje się dla osób preferujących system dom-praca-dom. Jest zasilany tradycyjnie przez kabel lub, z myślą o pracoholikach, przez port USB. Wystarczy, że wlejesz zaledwie kilka kropelek zapachowego olejku, a jego aromat i świeżość będzie Ci towarzyszyła przez długi czas znacznie poprawiając samopoczucie. Przyjemny i funkcjonalny wygląd idealnie wkomponuje się w każde biurko, a wbudowane świece LED sprawią, że poza funkcją nawilżacza Aroma Kaktus będzie pełnił funkcje lampki (i to jakiej!). Najwyższy czas wprowadził do Twojego życia odrobiną świeżości.
Specyfikacja:
*
Wydziela aromatyczny zapach
*
Diody LED świecą na cztery różne kolory
*
Zasilanie poprzez USB
*
Ma właściwości uspokajające i relaksacyjne
*
Kilka kropel może wystarczyć nawet na cały dzień
*
Opakowanie nie zawiera olejków zapachowych
świetna ta wydrążarka ![]()
kształt mi się nie podoba...
ja lubie owocowe,jabłko pomarańcze cytrusowe
Ja tylko używam zapachu w toalecie, a w pokojach nie.
ja mam ambipur kwiatowy z automatycznym włącznikiem .Ustawia się i zapach sam wydobywany jest na zewnątrz .
czy ktoś sie może orientuje ile kosztuje ten aroma kaktus prezentowany powyzej
a ja lubię zapachowe świeczki ... różnorodne
świeczki też uwielbiam, szczególnie te pięknie wykonane...
Ja w lecie uwielbiam zapachy lekkie owocowo kwiatowe a zimą bardziej ciężkie, ale najbardziej uwielbiam kiedy nadziałce kwitną drzewka zapach normalnie idzie zwariować
owocowe zapachy lubię,cytrusowe, truskawka, pomarańcza
muszę się zaopatrzyć w takie świeczki
Ja właśnie ostatnio w mieszkanku mam zapach taki do kontaktu "Wiosenny deszcz' - sama się kurcze chyba o te deszcze prosiłam... ale pachnie pięknie - tak świeżo i wiosennie!
Ja jak jestem zdenerwowana to zapalam świeczkę o zapachu lawendy .Handra szybko mija i do tego w miezkaniu unosi się przyjemny aromat.
Lawendowy mam piasek w kuwetce kotka
I faktycznie - jak spędzam czas w łazience to mi lepiej ![]()
U mnie dzisiaj zapach ciasta.......... piekę biszkopta.
Lawendowy mam piasek w kuwetce kotka
I faktycznie - jak spędzam czas w łazience to mi lepiej
Ogólnie kobietki lubią przesiadywać w łazience, więc trzeba zadbać o ładny zapach...
W łazience to mam zapach konwalii.... nie tylko kobietki lubią przesiadywać w łazience... mój mąż jak idzie ....za potrzebą to bierze gazetę i siedzi tam i siedzi.........
Emilio, wiele osób w w-c czyta gazety, ale ja nie.
Ja też nie, ale mój tak.
Według mnie to w-c, to tylko szybko, rach-ciach i wypad z tej klitki.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź