Odp: Bielizna
Fajnie zbaczacie z wątku;p
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajnie zbaczacie z wątku;p
Trochę nam się zboczyło ![]()
Zboczuchy;D
Nawróćcie się!
Chyba za późno, już mamy taki nawyk zbaczania z toru w lewo lub w prawo ![]()
Skoki w boki, aaaaaaha... toż to niemoralne, bezwstydne, och, ach, zgorszyłam się.
emilka ty zboczuchu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to ja wrócę do tematu, ponieważ chcę się pochwalić
co myślicie o tych szortach: http://www.koronka.pl/obsessive-bloom-shorts.html to mój nowy nabytek, kupiony na dodatek w promocji, uwielbiam ten krój bielizny, zawsze wydawało mi się, że damskie szorty to bardziej sportowa bielizna, a tu proszę.. ![]()
Mi się podobają. Bardziej by mi się podobały białe z czarną koronką, albo całe czarne, ale te są super, jeśli chodzi o krój i wogóle.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2010-10-24 20:48:53)
Mam podobne, są super!
Dla przełamania monotonii wolę inne kolory, np. czerwień, fiolet... W nich też się wygląda szałowo!
lubię takie szorty, mam kilka ale... są nie wygodne... wpijają mi się ![]()
Pewnie za mały rozmiar ![]()
nie nie jest za mały, po prostu mają taki dziwny krój .... jakoś klasyczne
a już na pewno nie znoszę stringów fuj ![]()
Stringi są najbardziej sexi ciuszkiem, uwielbiam je!
Ja też lubię. Nie rozumiem przeciwników. Że nie zasłania? A po co ma mi zasłaniać, przez spodnie widzi tylko Supermen. Jest mi zimno to zakładam inne, albo płaszcz zasłaniający tyłek. Wpijają się? Nie mi. Jak dla mnie są wygodne, to figi wchodzą mi w ... tyłek.
Pamiętam jak się lekarz darł na mnie za stringi, że poroniony pomysł, że mam, cytuję "gówno na sobie" itd. A ja założyłam stringi, żeby uniknąć zdejmowania bielizny, bo musiałam mu pokazać wysypkę na pośladkach. Stary zoboczuch.
dla mnie są niewygodne - tylko dlatego ich nie noszę ![]()
mam dwie pary, ale to "na wszelki wypadek" jakby żadne inne nie pasowały do jakiegoś stroju
no i na pewno nie są (według mnie) sexy ...
A do jakiego stroju według Ciebie pasują tylko stringi???
do mocno przylegającej spódnicy albo do spodni
kiedy odciska się szew zwykłych gatek
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź