26

Odp: Jakie kolczyki powinnam nosić, jeśli mam okrągłą twarz?

Mimo konkursów mało osób tu zagląda....

27

No tak i szkoda-chyba z 10.

28

Może ale niektóre to bardzo rzadko....

29

Myślę, że do okrągłej twarzy najlepiej pasują kolczyki podłużne, czy też długie i wąskie, ewentualnie małe okrągłe. Dużo takich delikatnych, wiszących i wąskich mają w Jomisilv. Ja tam znalazłam takie jedne, w kolorze jasnego brązu z kryształkami Swarovskiego. Sama nie mam okrągłej twarzy, tylko raczej jajowatą;), ale bardzo lubię długie, wiszące kolczyki. Moim zdaniem na prawdę dodają uroku i wdzięku.

30

Oczywiscie, zgadza się, tylko kolczyki podłużne, żadne koła!

31

Koła raczej nie... Zarówno koła jak i kule uwydatniają okrągłą buzię. Zgadzam sie z poprzedniczkami ze raczej kolczyki długie.  Kwadraty, trójkąty, prostokąty też będą ok

32

Ja najbardziej z biżuterii lubię jednak bransoletki, duże wisiorki, ogromne pierścionki

33

A ja z wielkiej biżuterii tylko kolczyki, ewentualnie bransoletki. Pierścionki, wisorki, biżuteryjne zegarki tylko w wersji normal.

34

Ja mam okrągłą twarz i nosze takie kolczyki http://www.selana.pl/kolczyki-z-cyrkoni … -k115.html  Podobam się w nich i sobie i mężowi, także nie narzekam ;]

35

Ja wolę biżuterię delikatną i subtelna... Jestem drobną kobitką to i duza biżuteria nie bardzo pasuje... Kolczyki mam małe wiszące / serduszka svarowski/ oczywiście srebro i wisiorek do tego . Czasem zakładam wtyki ale też srebro z cyrkoniami... Ale na kims innym bardzo lubię dużą biżuterię... smile

36

Ja też wolę delikatną biżuterię, chyba że chodzi o bransolety - te mogą być duże. Pierścionki tylko małe, kolczyki tylko rzucające się w oczy, wisiorki delikatne. Jeśli już wogólę noszę, bo odwykłam od biżuterii. To przez szkołę.

37

zdecydowanie dlugie bo optycznie skorygowac kszal twarzy :-)

38

Do takiej twarzy oprócz odpowiednich kolczyków przydałaby się też korygująca fryzura.